Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

A történetünk szereplői

(hamarosan lesz több is de egyelőre nem mindegyik fontos szereplő került a listára)

Son Goku: Amikor elkezdődött a történetünk, a kis Goku még lánnyal se találkozott.De végül házas ember lett és lett 2fia is, sőt unokája.Soha nem volt jó tanuló,de imádott harcolni,mert egy harcos hódító nép a csillagharcosok egyik utolsó életben maradt tagja.A Földet tartja otthonának csillagh. származása ellenére.Sokszor meghalt a Z sorozatban azt hiszem 3szor, de mindig feléledt valahogy.

Son Gohan. Son Goku1. fia. Apjával ellentétben utál harcolni. A Z sorozatban 4évesen ismerhetjük meg majd 8 9 és 16 évesen is.Van 1 testvére.1x halt meg amikor felrobbant a Föld és ő ott maradt. Ő győzte le Cellt. A GT sorozatban lesz 1 lánya aki szintén harcias természetű mint a nagyapj Goku.

Son Goten: A Z sorozatban 7évesen tűnik fel.Nem ismeri az apját,mert meghalt a Cell elleni küzdelem során.Később viszont megismeri amikor egy harcművészeti versenyen Goku engedélyt kapott hogy 1 napra elhagyahassa a túlvilágot és visszatérjen a szeretteihez. A GT sorozatban nem érdekli a harc, inkább a randiai kötik le.

Vegita: A rosszak oldalán harcol kezdetben. Ő is a csillagharcos nép utolsó éló tagja 2másik harcossal és Gokuval együtt(a 2másik Raditz és Nappa). Később viszon beszáll a gonosz elleni  harcba,és letelepszik a Földön.A Z sorozatban 1x hal meg.Lesz egy lánya is.

Trunks: Vegita 1. gyermeke.A Z sorozatban egy jövőbeli változatát ismerhetjük meg, de eredetileg csak 1éves.A későbbi részekben Gotennel legjob Barátok de Trunks 1évvel idősebb Gotennél(8éves).

Bulma: Benne van a nagy csapatban akik még gyerekként keresték a kristálygömböket.Gokuval jó barátságban van.Vegita lesz később a férje, és lesz2gyerekük.

Chi-Chi: Goku felesége.Harcias természetű,és Gohan tanulmányait is a Föld érdekei elé sorolja.Ezért gyakran hajba kap Gokuval,mert ő meg inkább harcolni tanítaná Gohant.

Ifjú Sátán: Ő a Namek bolygóról származik.Ellensége volt Gokunak de végül a barátja lett.A jó oldalon harcol Gokuék mellett.Ő tanítja majd meg Gotent és Trunksot a fuzionálásra.

Yamcha: Ő is gyerekkora óta ismeri Gokut akárcsak Bulma.1x vagy 2x hal meg a Z sorozat során.

Tenshinhan: Ugyanaz vontkozik rá is mint yamchara.Jó barátja Gokunak.

Chaozu: Tenshinhan legeslegjobb barátja.Régebbóta ismerik egymást mint Gokut.

Krillin: Barátja Gokuéknak.Későbbi felesége a gonosz oldalról átállt C18. Lesz egy lányuk Marron, akinek nem fognak nagy szerepet tulajdonítani.

C18: A Z sorozat közepén átáll a jó oldalra.Ő egy robot akit dr. Gero alakított át emberből C17-tel együtt aki viszont nem állt át.

Videl: Son Gohan felesége lesz, akivel majd egy közös lányuk is lesz.

Herkules: Gyáva alak aki kihasználja azt hogy Gokuék megmentik a Földet és úg csinál mintha ő tette volna.Videl apja.Egyébként nagyon jószívű.

Azt hiszem hogy a jelentősebb szereplőket felsoroltam nektek.A gonoszokat inkább most csak felsorolnám mert túl sokáig tartana ítni.

DragonBall:Pilaf,Tao Pai Pai,.....

DragonBallZ:Raditz,Nappa.BuBu,Cell,Dermesztő,......

DragonBallGT:Beby,Super C17,Gonosz sárkányok,.....

 

Remélem sok infohoz juttok ezekből és érdekesnek találjátok őket!!!

Üdv:Szerkesztők :P